Hovedmenu:

Daldof


Gå til indhold

Interesser

Man skulle ikke tro det, men vi er alle nogle kreative nollerøve.
Mor er oprindeligt uddannet beklædningsoperator, lige før alle systuer i Danmark flygtede til de billige lønninger i østeuropa.
Det var sådan set heldigt, da det gav hende mulighed for at lave noget andet. Og hun har de sidste mange år passet fremmede folks unger i den lokale SFO.
Fritiden ,som der ikke er så meget af når man er anpartshaver på en villa og mor til tvillinger. syer tøj, har flere jakkesæt frakker samt et par brudekjoler på samvittigheden. strikker, laver smykker både i sølv med perler og det eksklusive gummislange bliver brugt.

Far blev elektronikmekaniker i sidste årtusind og bøvlede lidt mere rundt, var en tur omkring forsvaret og i et par forskellige firmaer
hvor der blev produceret forskellige gode sager, havde en del år som servicetekniker men måtte i 2005 lægge stilen om efter en ordentlig stresstur. Han arbejder idag på et aktiveringscenter med at få enderne til at nå, snakke med folk og bøvle i hvad der nu måtte være. bruger en del tid på hus have og børn, men finder alligevel tid til at nørkle med alt fra computer til malerier, når ånden er over ham.

Så har vi vores 2 dejlige krudtugler, længe ventet kom der ikke en, men to stk i 2005 og så endda en dreng og en pige. De er fulde af energi og kan hurtigt producere et par perleplader eller lige knalde en halskæde sammen, ellers er de i, over og på alt, og det er skønt det meste af tiden.


Retur til indhold | Retur til hovedmenu